Big Sticks

Ze zijn groot, lang, uniek en ze zijn vooral héérlijk om je tanden in te zetten: de Big Sticks van Stardust. Met de Big Sticks Food Deal stel je zelf je eigen vlees-en-groentespies samen, die je vervolgens grilt op onze Giant Grill. Eet je liever vis? Dan kun je je eigen Fish-in-a-Bag samenstellen. Dit is een pakketje vis dat je zelf op de Giant Grill laat garen. En ben je vegetariër? Dan kies je de verse groenten die jij lekker vindt en bereidt ze in een Veggie-Bag op de grill. Geef je het ons wel even door als je géén vlees of vis eet?

Eindig je dag in onze Party Lounge waar je relaxed kunt zitten (of uitbuiken) onder het genot van een drankje en hapje als je hier nog trek in hebt.

Deze All-you–can-eat Big Sticks Food Deal bestaat uit:

  • Eén uur bowlen (incl. schoenhuur) 
  • Big Sticks, Fish-in-a-Bag of Veggie-Bag eten
  • French fries, of aardappelkroketjes
  • Warme gerechten van het Tasty Buffet
  • Salades van de Salad Bar

 * All-you-can-eat is: twee uur lang onbeperkt eten muv vlees en vis

Prijs per volwassene €32,50

Prijs per kind (tot 12 jaar) €19,50

Voor deze Food Deal geldt een minimum aantal van 20 personen. Ben je met minder personen? Geen probleem, in ons menu vind je zeker iets lekkers te eten!

All-you-can-drink?

Voor slechts €25,00 extra per persoon met een minimum van tien personen kun je drie uur lang onbeperkt genieten van tapbier, fris, wijn en warme dranken.

Voor slechts €30,00 extra per persoon met een minimum van tien personen kun je vier uur lang onbeperkt genieten van tapbier, fris, wijn en warme dranken.

Reserveren

Wil je deze Big Sticks Food Deal reserveren? Dat wordt smullen! Je kunt hier makkelijk online reserveren. Laat je ons ook even weten of je het liefst vlees, vis of vegetarisch eet? Heb je nog vragen of reserveer je liever via de telefoon? Bel ons dan op het nummer 046 452 31 11.