Werken bij Stardust

BOWLING & PARTYCENTRUM STARDUST B.V.is recent gemoderniseerd en op zoek naar een HORECA MEDEWERKER voor minimaal 8 uur in de week.

BOWLING STARDUST in Sittard is een hypermoderne bowling met nieuwe machines, banen, scoringsystemen en een 25 bij 2 meter grote ledwand. Naast de 12 banen is er een grote restaurantfaciliteit, bar, terras en keuken.

Ben je zoek naar een SPETTERENDE BAAN IN DE HORECA? Wij zijn op zoek naar jou! Je kan afwisselend aan de slag als barmedewerker, runner, in de keuken en meer.

We maken afspraken op welke dagen je kan/wil werken (minimaal 1 avond in de week). Alle leeftijden zijn  welkom (15 tot 75:- ). Je krijgt meer betaald dan afgesproken in de horeca CAO (afhankelijk van inzet en/of ervaring).

Ben je 21 jaar of ouder en wil je meer uren maken. Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Ons credo is: "HARD WERKEN IN EEN GEZELLIG TEAM” en daarmee verwachten we van jou: Dat je met plezier je werk doet in een gezellig team, met een glimlach en luisterend oor naar de gasten toe.

Werk je liever in de ochtenduren, als schoonmaker, ook dan hebben wij een baan voor jou! Je werkt minimaal 3 ochtenden in de week. Je betaling is in overleg en meer dan de horeca CAO

Join our team/     /Werde Teil unseres Teams

Lijkt je deze baan iets? Solliciteer dan per mail naar

chris@bowlingstardust.nl o.v.v. vacature HORECA MEDEWERKER of SCHOONMAKER.

Lijkt je deze baan iets? Solliciteer dan per mail naar

chris@bowlingstardust.nl o.v.v. vacature HORECA MEDEWERKER of SCHOONMAKER.

Stuur je CV mee en/of beschrijf in het kort (1) wie je bent (2) wat je ervaring is (3) waarom je bij Stardust wilt werken en (4) op welke wijze je deze vacature gevonden hebt. Heb je vragen, bel gerust naar 06 55 11 45 13 (Chris).

Ook mensen uit Oekraine, Polen, Rusland of waar dan ook, mogen reageren, als je maar minimaal Nederlands, Duits of Engels spreekt!

Если вы немного говорите по-немецки или по-английски, мы хотели бы, чтобы вы откликнулись на эту вакансию!

Якщо ви володієте німецькою або англійською, ми хотіли б, щоб ви подали заявку на цю вакансію!

Witam! Jeżeli trochę mówicie w języku niemieckim lub po angielsku proszę się odezwać na tę ofertę pracy!