Werken bij Stardust

1ste medewerker bediening(per direct)

 

1ste medewerker bediening (30 uren per week)

 

We zoeken in onze 1ste bedieningsmedewerker een vriendelijke gastheer of –vrouw. Samen met je collega’s bediening ben je het gezicht van de “Bowling Stardust”. Dat betekent dat we op je willen kunnen bouwen, net zoals jij dat op ons mag. We zoeken in jou een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je zorgt samen met je collega’s dat gasten tevreden de deur uitgaan en met plezier terugkomen. Ervaring in de horeca is wenselijk maar geen must, bij voorkeur heb je een (afgeronde) horeca opleiding. Je beschikbaarheid is voornamelijk in de avonduren en in het weekend.

 

Je voelt aan wat onze gasten nodig hebben. Zo ontvang je gasten, neem je bestellingen op en je serveert. Je kunt een goede kop koffie zetten en een speciaal biertje met flair op tafel presenteren. Omdat we een veelzijdige zaak zijn, maak je soms zelf kleine gerechten of ondersteun je in de keuken. Schoonmaken, voorraden bijhouden en bijvullen; dat vind je vanzelfsprekend.

 

Je ziet toe op de kwaliteit van de service, coördineert de werkzaamheden van het team, stuurt bij waar nodig en zorgt voor opstarten en afsluiten, inclusief kassa-afhandeling.

 

We bieden je de mogelijkheid om te werken in een dynamische werkomgeving, binnen een jong en enthousiast team. In eerste instantie krijg je een arbeidscontract voor bepaalde tijd met op termijn mogelijk een vast dienstverband. Inschaling salaris conform arbeidsvoorwaarden horeca.

 

Soort dienstverband: Deeltijd, Bepaalde Tijd

 

Medewerker bediening:

Bij Stardust zijn we op zoek naar een partime medewerker bediening die onze gasten de ultieme Stardust beleving wil geven.
Voor de functie van medewerker bediening is het niet van belang om ervaring te hebben in de horeca. Heb je wel ervaring? Dan is dat natuurlijk mooi meegenomen! Wat verwachten wij van jou:

  • Flexibel inzetbaar in de weekenden of doordeweeks
  • Gastvriendelijkheid
  • Team player

Mocht je interesse gewekt zijn kun jij je CV met een recente foto sturen naar info@bowlingstardust tav personeelszaken.

Keukenhulp/afwasser:

Bij Stardust zijn we op zoek naar een partime keukenhulp/afwasser.
Voor de functie van keukenhulp/afwasser is het niet van belang om ervaring te hebben in de horeca. Heb je wel ervaring? Dan is dat natuurlijk mooi meegenomen! Wat verwachten wij van jou:

  • Flexibel inzetbaar in de weekenden of doordeweeks
  • Stress bestendig
  • Team player
Mocht je interesse gewekt zijn kun jij je CV met een recente foto sturen naar info@bowlingstardust tav personeelszaken.