Bachelor(ette) Party

Geen budget om je vrijgezellenfeest in Las Vegas te vieren? No worries! Bij Stardust eindigt jouw vrijgezellenleven in stijl! Afhankelijk van jouw wensen, beginnen we met een leuke activiteit of workshop met je vrienden of vriendinnen, zodat je meteen goed in de feeststemming komt.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een workshop cocktails maken (en drinken!), schilderen, en nog veel meer keuze`s. Na de workshop ga je lekker eten in ons Giant Grill restaurant.

Wil je na het eten gezellig even uitbuiken? Dat kan in onze gezellige Party Lounge Vervolgens is het bowling-time! Samen met de andere party animals probeer je de ene na de andere strike te gooien. Je sluit de dag weer af in onze Party Lounge, waar het feest echt losbarst! Hapjes en drankjes met je vrienden en goede muziek in een All American sfeer. Je krijgt van Stardust een fototoestel om de hele dag mee vast te leggen, het SD-kaartje mag je daarna houden. Zo kun je nog lang nagenieten van je geweldige Bachelor of Bachelorette Party. 

Deze *Bachelor(ette) Party Deal bestaat uit:

  • Eén uur bowlen (incl. schoenhuur)
  • Een Food Deal naar keuze
  • Een Party Platter naar keuze
  • Een cocktail per persoon
  • Eén fles Prosecco per zes personen
  • Party in de VIP-bank (indien gewenst)
  • Minimaal 6 personen

* Diverse workshops zijn mogelijk hiervoor geldt een extra toeslag

Prijs per persoon vanaf €40,00
(Prijs is afhankelijk van de samenstelling van je feestje. Bespreek je wensen met ons en dan doen wij je een passend voorstel.)

Feestje reserveren

Ga jij of een vriend of vriendin binnenkort trouwen? Dat is happy news! Voor het perfecte vrijgezellenfeestje geef je je wensen telefonisch door via telefoonnummer 046 452 31 11. Vervolgens krijg je van ons razendsnel een voorstel voor jouw vrijgezellenfeest.


Terug naar het overzicht